Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)41g69kcal5.7g0.3g5.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g39g23kcal0.6g5.1g0g0.4g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g7.8g5.5kcal0.3g0.9g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g218kcal13.8g13.4g12.6g0.8g
Valittu annoskoko156g109kcal6.9g6.7g6.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g55kcal3.5g3.4g3.2g0.2g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326