Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 22g15kcal3.2g0g0.2g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Herkkusieni 6.2g1kcal0.1g0g0g0.1g
Kesäkurpitsa12g2.1kcal0g0.3g0.1g0.1g
Bambunverso 8.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g6.2g10kcal0.1g0.6g0.9g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.9g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kookoskerma, kara12g31kcal0.6g0.2g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g145kcal9g5.2g9.4g1.8g
Valittu annoskoko156g73kcal4.5g2.6g4.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g36kcal2.3g1.3g2.4g0.5g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.7g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768