Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g27g146kcal1.3g14.2g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Sokeri 29g119kcal0g29.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %21g112kcal0.2g0.2g12.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, X-tra1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g2.3g12kcal0.1g1.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Euroshopper margariini 60 %1.7g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1078kcal20.4g114.4g57.8g0.8g
Valittu annoskoko156g539kcal10.2g57.2g28.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g270kcal5.1g28.6g14.5g0.2g
Arvot/100g100g345kcal6.5g36.6g18.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840