Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 32g9kcal0.4g1.3g0.1g0.7g
Hirvenliha 26g29kcal5.5g0g0.8g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Herkkusieni 3.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g119kcal12.6g6.2g4.2g2.6g
Valittu annoskoko156g59kcal6.3g3.1g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal3.2g1.6g1.1g0.7g
Arvot/100g100g38kcal4g2g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881