Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 79g43kcal1.3g10.3g0.1g0.7g
Kananmuna, keitetty 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.4g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g16g57kcal4.4g0.3g4.1g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g16g16kcal3g0.1g0.4g0g
Korppujauho 2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Persilja 7.9g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g385kcal23.4g25.8g21.4g2.8g
Valittu annoskoko156g193kcal11.7g12.9g10.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal5.9g6.5g5.4g0.7g
Arvot/100g100g123kcal7.5g8.3g6.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152576