Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Punakaali 73g19kcal1.1g2.6g0.1g1.4g
Sipuli (käsittelemätön)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen50g18kcal0.1g4.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma9g29kcal0g6.8g0g0g
Punaviini 11g7.8kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g1.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g173kcal2.6g27.8g2.6g4.8g
Valittu annoskoko156g87kcal1.3g13.9g1.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal0.7g7g0.7g1.2g
Arvot/100g100g55kcal0.8g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289