Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g39kcal4.5g0g2.4g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g138kcal11g9.6g5.6g3.4g
Valittu annoskoko156g69kcal5.5g4.8g2.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g34kcal2.8g2.4g1.4g0.9g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711