Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 23g29kcal5g0g0.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Maissi, pirkka4.1g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka5.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.3g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.6g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 76g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%8.8g14kcal0.2g0.2g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g171kcal12.2g11.8g7.8g1.6g
Valittu annoskoko156g85kcal6.1g5.9g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal3.1g3g2g0.4g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942