Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 67g102kcal12.9g0g5.6g0g
Lanttu 15g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Punaviini 11g7.8kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 5.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g259kcal27.2g6g12g1.8g
Valittu annoskoko156g130kcal13.6g3g6g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal6.8g1.5g3g0.5g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260