Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow16g12kcal0.7g2g0.1g0.5g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)8.6g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g24g41kcal4.6g0g2.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g186kcal12.4g15g7.6g2.6g
Valittu annoskoko156g93kcal6.2g7.5g3.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g47kcal3.1g3.8g1.9g0.7g
Arvot/100g100g59kcal4g4.8g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278