Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g89g152kcal17g0g8.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Torino tumma proteiinipasta plus11g38kcal2.6g5.9g0.4g0.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g41g10kcal0.6g1.4g0.2g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g408kcal41g16.2g19g1.8g
Valittu annoskoko156g204kcal20.5g8.1g9.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g102kcal10.3g4.1g4.8g0.5g
Arvot/100g100g131kcal13.1g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426