Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g6.7g24kcal1g3.9g0.5g0.6g
Riisi tumma 5.7g20kcal0.4g4.1g0.1g0.2g
Tattarisuurimo / -jauho 5g16kcal0.6g3g0.1g0.3g
Hirssisuurimo / -jauho 5.3g19kcal0.6g3.7g0.2g0.2g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g158kcal5.2g29.4g1.8g2.6g
Valittu annoskoko156g79kcal2.6g14.7g0.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g40kcal1.3g7.4g0.5g0.7g
Arvot/100g100g51kcal1.7g9.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241