Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%23g21kcal0.9g1.8g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g124kcal3g10.6g7g3g
Valittu annoskoko156g62kcal1.5g5.3g3.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal0.8g2.7g1.8g0.8g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204