Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)39g284kcal0g0g31.6g0g
Sokeri 38g153kcal0g37.7g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g11g18kcal1.6g0g1.3g0g
Siirappi, tumma1.8g5.7kcal0g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta64g231kcal8.3g44.9g1.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1403kcal19.8g172.4g68.4g4.4g
Valittu annoskoko156g701kcal9.9g86.2g34.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g351kcal5g43.1g17.1g1.1g
Arvot/100g100g449kcal6.3g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740