Vuohenjuustogratinoitu lohi (Ruokapirkka)

1. Poista lohesta ruodot ja nosta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.

Puhdista ja paloittele herkkusienet.

Kuutioi paprikat ja hienonna rucolaa hieman.

3. Kuullota sipulisilppua öljyssä pari minuuttia.

Lisää herkkusienet ja paprikat ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää rucola.

Levitä seos lohen päälle.

4. Paista lohta 200 asteessa ensin noin 15 minuuttia.

5. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja levitä lohen päälle.

Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Minnax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 57g112kcal10.7g0g7.8g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika, punainen18g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Paprika keltainen 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g3.3g0.8kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore22g5.3kcal0.5g0.7g0g0.7g
Vuohenjuusto, petit chevres doux Kypsennetty (President), annos 16.6g25g64kcal4g0.4g5.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g457kcal31.6g6.4g33.6g3g
Valittu annoskoko156g229kcal15.8g3.2g16.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal7.9g1.6g8.4g0.8g
Arvot/100g100g146kcal10.1g2g10.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158745