Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g18g109kcal3.8g1.2g9.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)49g127kcal12.6g0.7g8.3g0g
Leivinjauhe 2.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli18g13kcal1.7g0.7g0.4g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g12g13kcal2.2g0.2g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g18g39kcal4.6g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g688kcal56.6g9g45.6g0.2g
Valittu annoskoko156g344kcal28.3g4.5g22.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g172kcal14.2g2.3g11.4g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.1g2.9g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104