Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria67g97kcal10.8g1.7g5g0g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g59kcal4g0g4.6g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g17g11kcal0.3g0.7g0.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%8.4g19kcal2.4g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g416kcal38.8g6.8g24.6g2.2g
Valittu annoskoko156g208kcal19.4g3.4g12.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g104kcal9.7g1.7g6.2g0.6g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311