Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Munakoiso, tuore14g2.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 32g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Paprika punainen 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Nakki, Popsi viitonen27g64kcal3g0.8g5.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g193kcal7.8g14.2g11g1.8g
Valittu annoskoko156g96kcal3.9g7.1g5.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g48kcal2g3.6g2.8g0.5g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.5g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160344