Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai31g107kcal3.7g21.7g0.6g0.9g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.8g11kcal0.5g0.3g0.6g0.9g
Voi 18g128kcal0.2g0.1g14.4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)24g13kcal2g1.2g0g0g
Pätkis, 18g13g62kcal0.5g7.8g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Taloussuklaa, Fazer12g61kcal0.5g6.6g3.5g0.6g
Voi 5.9g43kcal0.1g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1157kcal20g137.6g58.2g4.8g
Valittu annoskoko156g579kcal10g68.8g29.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g289kcal5g34.4g14.6g1.2g
Arvot/100g100g370kcal6.4g44g18.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319