Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.3g12kcal0g0g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 15g5.3kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kanaliemi rainbow 1 L75g38kcal3g0.8g3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)15g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.6g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L13g6.4kcal0.5g0.1g0.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.6g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g169kcal9.4g7.8g11.6g2.4g
Valittu annoskoko156g84kcal4.7g3.9g5.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g42kcal2.4g2g2.9g0.6g
Arvot/100g100g54kcal3g2.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563