Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g12g39kcal6.1g3.6g0.1g0.7g
Tumma makarooni (Torino)60g210kcal9.6g38.4g1.6g3.6g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 20g6.6kcal0.6g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Ketsuppi, Felix3.5g3.2kcal0g0.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g636kcal39g91.4g11.8g9.8g
Valittu annoskoko156g318kcal19.5g45.7g5.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna78g159kcal9.8g22.9g3g2.5g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.2g3.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162138