Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 48g54kcal10.2g0g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g132kcal21.2g4.8g3g1.8g
Valittu annoskoko156g66kcal10.6g2.4g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal5.3g1.2g0.8g0.5g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907