Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g31g9kcal1.4g0.6g0.1g0.5g
Broilerifilee, marinoimaton31g33kcal7g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Maito, Kevyt46g21kcal1.5g2.2g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa15g46kcal3.5g0g3.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.7g15kcal1.5g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g288kcal33g7.2g14g1.6g
Valittu annoskoko156g144kcal16.5g3.6g7g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g72kcal8.3g1.8g3.5g0.4g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555