Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g117kcal13.3g0g7g0g
Punajuuri 18g6.7kcal0.2g1.2g0g0.4g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g13g34kcal3.6g0g2.2g0g
Cashewpähkinä 8.8g50kcal1.8g1.7g4.1g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g44g53kcal1.5g1.6g4.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g568kcal40.8g9g40.6g1.4g
Valittu annoskoko156g284kcal20.4g4.5g20.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g142kcal10.2g2.3g10.2g0.4g
Arvot/100g100g182kcal13.1g2.9g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853