Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%81g137kcal16.1g0g8g0g
Ranskankerma Valio20g56kcal0.5g0.7g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Flora ruokakerma 15 % 250g17g25kcal0.3g0.6g2.5g0g
Pekoni Pirkka19g55kcal2.6g0.2g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g556kcal39.6g5g42g0.6g
Valittu annoskoko156g278kcal19.8g2.5g21g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g139kcal9.9g1.3g10.5g0.2g
Arvot/100g100g178kcal12.7g1.6g13.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167161