Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio41g115kcal1g1.4g11.5g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 39g116kcal0.6g2.5g11.7g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 17g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Hunaja 2.7g8.8kcal0g2.2g0g0g
Sinappi (teollinen)2.1g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Anjovis-filee, 1 kpl12g26kcal1.2g1.7g1.6g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 12g2.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g574kcal7g21.6g49.8g2.6g
Valittu annoskoko157g287kcal3.5g10.8g24.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g144kcal1.8g5.4g12.5g0.7g
Arvot/100g100g183kcal2.2g6.9g15.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171