BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Broilerin nahaton rintafilee79g81kcal18.2g0g1.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni40g51kcal1.2g0.8g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g320kcal39.4g3.6g17.4g0.6g
Valittu annoskoko156g160kcal19.7g1.8g8.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal9.9g0.9g4.4g0.2g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517