Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.3g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g41g69kcal8.1g0g4.1g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.6g3.1kcal0g0g0.3g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.6g1.5kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g214kcal18g13.4g9g1.6g
Valittu annoskoko156g107kcal9g6.7g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g54kcal4.5g3.4g2.3g0.4g
Arvot/100g100g68kcal5.8g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593