Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 18g25kcal0.4g5.5g0.1g0.2g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g55g39kcal2.7g6.6g0.4g0g
Soijakastike 1.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)52g39kcal9.4g0.3g0.5g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g25g24kcal4.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g291kcal35g25.8g6.6g0.4g
Valittu annoskoko156g145kcal17.5g12.9g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal8.8g6.5g1.7g0.1g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.3g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560