Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse17g125kcal0g0g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g151kcal4.5g30.7g0.5g1.5g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 29g117kcal0g28.7g0g0g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.2g1.9g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g867kcal14g123.4g33g5g
Valittu annoskoko156g434kcal7g61.7g16.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g217kcal3.5g30.9g8.3g1.3g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644