Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi47g58kcal1.4g15.7g0.3g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Margariini 80% keskiarvo16g111kcal0g0g12.5g0g
Perunajauhot,rainbow31g101kcal0g25.3g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g900kcal11g150.6g30.8g1.6g
Valittu annoskoko156g450kcal5.5g75.3g15.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g225kcal2.8g37.7g7.7g0.4g
Arvot/100g100g288kcal3.5g48.1g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901