Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 39g75kcal6.8g2.2g4.3g0.2g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi20g2kcal0.3g0.3g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)20g32kcal1.6g0.8g2.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g36g13kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Becel juokseva, annos 10g1.5g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g39g130kcal4.7g25.6g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g521kcal27.6g62.8g17.8g8.4g
Valittu annoskoko156g261kcal13.8g31.4g8.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna78g130kcal6.9g15.7g4.5g2.1g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007