Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 86g107kcal18g0g3.9g0g
Valio Viola Mustapekka 100g19g89kcal2.3g1.4g8.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio38g25kcal0.6g1.6g1.9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g496kcal42.2g7.2g33.8g0.4g
Valittu annoskoko156g248kcal21.1g3.6g16.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g124kcal10.6g1.8g8.5g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474