Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus67g20kcal1.3g3.4g0.2g2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)67g74kcal15.4g0g1.3g0g
Juusto, Valio arkijuusto13g44kcal3.6g0g3.2g0g
Oliiviöljy 4g36kcal0g0g4g0g
Soijakastike 4.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g354kcal41g7.8g17.4g4g
Valittu annoskoko156g177kcal20.5g3.9g8.7g2g
Annoskoko puolitettuna78g89kcal10.3g2g4.4g1g
Arvot/100g100g113kcal13.1g2.5g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890