Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai65g240kcal3.2g20.8g16.2g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Mozzarella light24g39kcal4.9g0.1g2.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow8.1g15kcal0g0.5g1.4g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g14g2.7kcal0.1g0.5g0g0.8g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl4.9g26kcal0.2g0.1g2.7g0.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g8.1g24kcal2.7g0g1.4g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g8.1g13kcal0.6g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g728kcal23.6g46.4g50.2g5.2g
Valittu annoskoko156g364kcal11.8g23.2g25.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g182kcal5.9g11.6g12.6g1.3g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787