Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 3.6g11kcal0g2.7g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g30g18kcal0.3g1.4g1.2g0g
Kasvisliemikuutio 2.6g8kcal0.3g0.4g0.6g0g
Parsa 120g19kcal1.5g1.4g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g111kcal4.2g11.8g4g3.6g
Valittu annoskoko156g56kcal2.1g5.9g2g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g28kcal1.1g3g1g0.9g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.8g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894