Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g39g109kcal1.8g12.1g5.8g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g23g40kcal5.8g0.1g2.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow15g28kcal0.1g0.9g2.6g0g
Pesto Rosso, Barilla7.7g25kcal0.3g0.9g2.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen39g7.7kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Basilika, tuore2.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g7.7g22kcal2.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g476kcal21.8g33g28.6g6g
Valittu annoskoko156g238kcal10.9g16.5g14.3g3g
Annoskoko puolitettuna78g119kcal5.5g8.3g7.2g1.5g
Arvot/100g100g152kcal7g10.6g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058