Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.9g0.2g0.6g
Margariini 60%, keskiarvo 14g75kcal0g0g8.5g0g
Juusto, keskiarvo 28g99kcal7.1g0.1g7.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 28g10kcal0.9g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Tonnikala öljyssä 21g40kcal5.8g0g1.9g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 23g23kcal0.8g4.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g688kcal38.8g37.2g42g2.6g
Valittu annoskoko156g344kcal19.4g18.6g21g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g172kcal9.7g9.3g10.5g0.7g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453