Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka57g48kcal10.3g0g0.7g0g
Kevytmaito (Valio)48g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly7.1g26kcal0.9g4.9g0.2g0.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.1g51kcal0g0g5.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 14g5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)7.1g19kcal1.9g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g350kcal30.8g17g17g3g
Valittu annoskoko156g175kcal15.4g8.5g8.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g88kcal7.7g4.3g4.3g0.8g
Arvot/100g100g112kcal9.9g5.4g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956