Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 74g255kcal7.6g51.9g0.9g2.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 8.2g58kcal0.1g0g6.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 6.9g28kcal0g6.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Hiiva 4.1g3kcal0.5g0g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g950kcal19.8g120.2g41.6g6g
Valittu annoskoko156g475kcal9.9g60.1g20.8g3g
Annoskoko puolitettuna78g238kcal5g30.1g10.4g1.5g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.5g13.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070