Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 25g43kcal1.9g0.6g3.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g81kcal0.5g0.7g8.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g17kcal2.6g1.5g0.1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi25g111kcal1.6g14.8g5.2g0.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton10g71kcal0g0g7.9g0g
Mangosose, Piltti31g18kcal0.1g4.6g0.1g0.3g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.7g2.6kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g772kcal14.6g65.2g51.2g2.2g
Valittu annoskoko156g386kcal7.3g32.6g25.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g193kcal3.7g16.3g12.8g0.6g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199