Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g38g25kcal4.2g1.6g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g61g21kcal0.1g4.4g0.2g1.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 9g31kcal0g7.5g0g0.1g
Kerma, ruoka 15% Flora15g23kcal0.2g0.5g2.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 6.5g27kcal0g6.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Rusina 9g27kcal0.3g5.5g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g351kcal13g53.4g8g4.2g
Valittu annoskoko156g176kcal6.5g26.7g4g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g88kcal3.3g13.4g2g1.1g
Arvot/100g100g113kcal4.2g17.1g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313