Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 77g30kcal0.3g5.2g0.4g2g
Kananmuna kuoreton 42g60kcal5.3g0.1g4.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1g0.5kcal0.1g0g0g1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g19g115kcal4.6g1.3g10.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g155kcal0g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g722kcal20.6g13.2g64.8g6g
Valittu annoskoko156g361kcal10.3g6.6g32.4g3g
Annoskoko puolitettuna78g180kcal5.2g3.3g16.2g1.5g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794