Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g13g71kcal0.1g0.1g7.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.6g7.8kcal0.2g1.4g0g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 11g34kcal1g6.3g0.2g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 51g17kcal1.5g1g0.3g1.8g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g10g35kcal2.2g0.1g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 21g6.9kcal0.6g1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g490kcal18.4g39.8g26g9.2g
Valittu annoskoko156g245kcal9.2g19.9g13g4.6g
Annoskoko puolitettuna78g123kcal4.6g10g6.5g2.3g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.7g8.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439