Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha73g121kcal13.9g0g7.3g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g55g15kcal0.6g2.8g0.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g18g64kcal1.3g3.7g4.9g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g3.7g15kcal0.3g0.1g1.1g0g
Ketsuppi, Felix1.8g1.6kcal0g0.4g0g0g
Salsa medium (Rainbow)4.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g436kcal32.4g14.4g27g0.2g
Valittu annoskoko156g218kcal16.2g7.2g13.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g109kcal8.1g3.6g6.8g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.4g4.6g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006