Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 81g116kcal10.1g0.2g8.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g13kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Voi 5.2g37kcal0.1g0g4.2g0g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g18g66kcal5.2g0.4g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g490kcal31.4g13g35.2g2.4g
Valittu annoskoko156g245kcal15.7g6.5g17.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g123kcal7.9g3.3g8.8g0.6g
Arvot/100g100g157kcal10g4.2g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318