Tonnikalalasagne

Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Miia89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g10g31kcal1.2g6g0.2g0.8g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.1g0g0.2g0g
Tomaattimurska 37g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%19g22kcal0.5g0.8g1.9g0g
Ketsuppi, Felix9g8.4kcal0.1g2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.6kcal0.2g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)4.6g8.6kcal1g0.1g0.5g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki4.6g3kcal0.6g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)19g50kcal5.6g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g325kcal25g22g14.8g3g
Valittu annoskoko156g162kcal12.5g11g7.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal6.3g5.5g3.7g0.8g
Arvot/100g100g104kcal8g7g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180644