Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g9g51kcal0g0g5.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Raparperi, tuore47g15kcal0.3g2.6g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g617kcal11.6g108.4g13g4g
Valittu annoskoko156g309kcal5.8g54.2g6.5g2g
Annoskoko puolitettuna78g154kcal2.9g27.1g3.3g1g
Arvot/100g100g198kcal3.7g34.7g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669