Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 37g28kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Maissi, pakaste (Spar) 200g5g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Lihapulla 1kpl/15g19g45kcal2.8g1.7g2.8g0.1g
Makaroni, tumma 15g54kcal2g9.8g0.4g0.9g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Turun sinappi, mieto2g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g283kcal11.8g39.8g7.2g3.6g
Valittu annoskoko156g142kcal5.9g19.9g3.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g71kcal3g10g1.8g0.9g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735