Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g47g9kcal0.6g1.4g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Katkarapu 32g22kcal4.6g0g0.3g0g
Herne 14g10kcal0.7g1.3g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Spagetti 59g192kcal6g39g0.6g2g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g1.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g516kcal24.8g84.2g7g5g
Valittu annoskoko156g258kcal12.4g42.1g3.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g129kcal6.2g21.1g1.8g1.3g
Arvot/100g100g165kcal7.9g26.9g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844